Modelbouw Event 2020 - de Waarbeek

Attractiepark dewaarbeek 2xOp 19 en 20 september 2020 vind het Modelbouw Event plaats in Attractiepark de Waarbeek in Hengelo.

Modelbouw in alle soorten en maten
Iedere modelbouwer werkt op een eigen manier. De één maakt gebruik van bekende merken, zoals Lego, K’nex, of Faller. De ander bedenkt alles zelf en koopt de benodigde materialen in. Dit valt onder zelf- of eigenbouw. Er zijn ook verschillen in schaalgroottes en bouwstijlen. Zo is er een groep bouwers die bestaande attracties nabouwt. Ze maken foto’s van alle decoraties en maken zo een schaalmodel van een attractie. Anderen verzinnen zelf de decoraties vaak aangekleed met fraaie verlichting. Om de sfeer en het decor compleet te maken worden de attracties in een straat of op een plein geplaatst.

NIEUW: Kermispenning Verzamelbeurs
Deze editie is voor kermispenning verzamelaars ook interressant. We organiseren voor het eerst een verzamelbeurs waar verzamelaars penningen kunnen ruilen. Voor reguliere bezoekers kan het ook leuk zijn om even een kijkje te nemen.

Over het Modelbouw Event
Achtbaanfanclub.eu is in 2012 begonnen met het organiseren van het Modelbouw Event. Na drie edities in Drenthe, en enkele in de Provincie Zuid Holland komt het Modelbouw Event nu naar Hengelo.

Aanmelden als verzamelaar / modelbouwer

Wil je als modelbouwer aanwezig zijn, of als verzamelaar je verzameling tetoonstellen?
Meld je dan aan via onderstaande link.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIk44sT4Bu7Jt5-ic65gASRPD3FJ2GZIlOTwff3yvB1fFqrA/viewform

Contact:
Voor vragen, interviews, of meer informatie over het Modelbouw Event kunt u contact opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Write comment (0 Comments)

17834820 1312969145437762 7399221319401999743 o