Mededeling betreffende fotoalbum

Al bijna 10 jaar worden foto's die op Achtbaanfanclub staan gehost op http://www.photobucket.com. Sinds een aantal jaar heb ik er ook een betaalde account. Toegegeven de site werkt al een aantal jaar niet naar behoren, is verouderd, en de service is slecht. Maar goed.. de foto's stonden er en om alles nou te gaan verplaatsen? Zelfs bij de start van het nieuwe Achtbaanfanclub in Oktober 2016 is er voor gekozen om bij Photobucket te blijven. Als we toen in de toekomst konden kijken.....

Photobucket heeft recent hun beleid aangepast. Foto's op "3rd party websites" plaatsen mag niet meer met het abonnement wat ik heb. Kort gezegd: Ik mag niet linken naar de foto's, en ik mag ze ook niet door middel van codes hier plaatsen. Vooralsnog werken de meeste foto's nog.  Maar langzaam aan zal het plaatje wat hier links te zien is veel vaker op kunnen duiken.

Dit betekent dat het gehele fotoalbum op deze site opnieuw ingericht moet gaan worden. Zo in het hoogseizoen qua pretpark en kermis bezoeken zit ik daar natuurlijk niet op te wachten. Maar ik zal mijn best doen zo snel mogelijk een begin hier mee te maken. Om het werk behapbaar te houden zal ik beginnen met eigen content (foto's gemaakt door Arjan Vrijland) eventueel aangevulgd met nieuwe content van derden waar ik toestemming van heb om de foto's te gebruiken. Oudere content zal dan mogelijk later nog toegevoegd worden mocht ik daar tijd voor vinden.

2013 06 26 18.28.07